STOP VOT! Mureşenii au ales profesorii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania derulată de cotidianul „Adevărul" a ajuns la final. Timp de două săptămâni, cititorii au putut să-şi voteze favoriţii pe mures.adevarul.ro. De astăzi votarea s-a încheiat, iar de săptămâna viitoare veţi afla poveştile finaliştilor.

Cotidianul „Adevărul" va publica poveştile de viaţă ale primilor cinci finalişti. Aceştia au fost desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriul de specialitate şi de către redacţia „Adevărul".

Criteriile care au stat la baza campaniei au fost:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Prima poveste va fi publicată luni, 30 ianuarie. Rămâneţi pe mures.adevarul.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite