STOP VOT! Mureşenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii şi-au votat medicii cu care se mândresc
Mureşenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

Timp de două săptămâni, cititorii mureş.adevarul.ro au votat doctorii cu care se mândresc. Veţi afla poveştile celor mai iubiţi medici începând de luni, 6 noiembrie.

Campania a început în prima parte a lunii octombrie. Clasamentului a fost întocmit de reporterii „Adevărul de Mureş“ pe baza propunerilor venite de la cititori şi de la specialişti din domeniu.

 Criteriile de care s-a ţinut cont în stabilirea clasamentului au fost următoarele:

 Reputaţie şi integritate -  cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului -  studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat.

 Inovaţie şi cercetare - dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

 Nu primeşte şpagă - este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hipocrate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri. Dacă ştii astfel de medici, spune-ne şi nouă!

 În topul preferinţelor cititorilor au fost medicii Tiberiu Băţagă (medic ortoped), Raed Arafat, Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi chirurgul cardiovascular Horaţiu Suciu. 

 Alături de mureşeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care oraşul nostru se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte Adrian Mureşan, director executiv al DSP Mureş, Andreia Morariu, director al Fundaţiei Alpha Transilvană, Ionela Ciotlăuş, director executiv al spitalului Nova Vita San, alături de Konrad Judit, manager al Spitalului Clinic Judeţean.

 Clasamentul final va fi stabilit de cititorii care au votat pe cluj.adevarul.ro, de un juriu de specialitate şi de redacţia „Adevărul", fiecare având un procent de 33% din valoarea votul final.

Veţi afla poveştile celor mai iubiţi medici începând de luni, 6 noiembrie, pe mures.adevarul.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite