S-o alegem pe cea mai frumoasă sportivă din Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de frumuseţe „Miss Sportul Mureşean” va avea loc mâine seară se la ora 18.00 la restaurantul Excalibur, fiind un bun prilej pentru mureşeni să o aleagă pe cea mai sexy sportivă din oraş.

Este pentru prima dată când este organizată o astfel de competiţie în Târgu-Mureş şi, deşi fetele sunt obişnuite să concureze în diverse probe sportive şi chiar să obţină performanţe de excepţie, cu siguranţă nu vor fi ocolite de emoţii. De aceea aşteptăm cât mai multă lume la eveniment, mai ales că intrarea va fi gratuită”, ne-a declarat Rozalia Zsigmond, organizatoare.

Cele nouă fete care vor urca pe podium provin din Târgu-Mureş şi Reghin şi practică baschet, handbal, volei, karate sau fotbal, ultima fiind cea mai de succes ramură din sportul feminin mureşean. Concurentele vor defila în ţinute de seară, dar şi în echipament sportiv, iar în cadrul concursului de miss va fi organizată şi o probă de cultură generală cu întrebări din universul sportului.

„Abia aştept să particip la concurs, voi purta o rochiţă foarte frumoasă. Mă bucur că mă întorc la Târgu-Mureş, special pentru această ocazie, şi îi aştept pe toţi prietenii mei să mă susţină”, spune Andok Orsolya, una dintre concurente, care joacă baschet la o echipă din prima ligă maghiară. Toate fetele vor fi premiate cu produse cosmetice, dulciuri şi echipament sportiv, iar primele trei clasate la finalul concursului vor primi abonamente gratuite la un salon de coafură şi manichiură.

Juriul format din oameni de sport va avea dificila misiune de o alege pe „regina frumuseţii” din sportul mureşean în ceea ce se anunţă a fi cel mai interesant eveniment de acest gen al începutului de an.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite