S-a sinucis din cauza necazurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea mureşeană Cuci şi-a pus capăt vieţii, după ce şi-a dat seama că nu mai are ce căuta în această lume. La opt ani după ce i-a murit soţia şi a pierdut două apartamente, Geza Szabo şi-a încheiat socotelile cu viaţa şi s-a aruncat in apele râului Mureş.

Bărbatul  a dispărut de acasă în urma cu cinci zile. A părăsit curtea, a privit inapoi şi şi- a luat rămas bun de la mama sa.

Adio, mama, nu te mai văd. Eu nu mă mai intorc, e ultima oara când te mai văd in viaţa. Acestea sunt ultimele cuvinte” au declarat vecinii.

Femeia nu l-a luat in serios, deoarece bărbatul a mai ameninţat şi altă dată că işi ia viaţa. Abia după ce au trecut trei zile şi nu s-a întors acasă, mama a început să se îngrijoreze.

Am crezut că s-a oprit pe la prieteni. Nu m-am gândit la una ca asta. Nu era el de felul acesta  a declarat Szabo Jolan,  mama bărbatului.

Vecinii nu s-au mirat ca bărbatul a cedat. Fără loc de munca şi fără ajutor social, bărbatului i s-a refuzat şi ultima cerere: un ajutor bănesc pentru ca o îngrijea pe mama lui care umblă doar în cârje.

Vecinul a fost deprimat ca s-a dus

să-şi caute de lucru şi n-a gasit. A cerut

pensie anticipată şi aştia nu i-o dat, a cerut

pensie pentru ingrijirea mamei nimic nu a acceptat

statul. A fost deja un om fara drepturi

 Trupul bărbatului a fost găsit de localnici  in râul Mureş ,intre sălcii. Medicii legişti vor face autopsia.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite