S-a deschis primul cinematograf 3D din Târgu-Mureş. Vezi aici ce filme rulează.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a deschis primul cinematograf 3D din oraş
S-a deschis primul cinematograf 3D din oraş

Bucurie pentru cinefilii mureşen, care vor putea viziona filme 3D în noul cinematograf multiplex, deschis în cadrul Promenada  Mall. Noul cinematograf are o capacietate de 1.465 de locuri, repartizate în opt săli de proiecţie, iar întreaga investiţie se ridică la cinci milioane de euro.

Noul cinematograf 3D, deschis în cadrul Promenada Mall are o capacitate de 1.465 de locuri, repartizate în opt săli de proiecţie, dintre care cinci destinate filmelor 3 D. Ca şi dotări, cinematograful beneficiază de proiectoare de ultimă generaţie, dar şi de un sistem de sunet surround. Tot în cadrul acestui complex există şi o cafenea unde clienţii pot servi gustări, dar îşi pot cumpăra şi popcorn.

Începând de astăzi, la noul cinematograf rulează 13 filme, atât de animaţie, ce pot fi vizionate şi de copii, cât şi de aventuri sau drame. Primul film care rulează astăzi este Alvin şi Veveriţele şi poate fi vizionat de la ora 13.00. Tot astăzi cinefilii vor mai putea viziona  Cei Trei Muşchetari, Saga Amurg - Zori de Zi, Marea Cursă de Crăciun, Misiune Imposibilă 4, Motanul încălţat, Jurnalul unui iubitor de rom sau Creatura.

Preţul unui bilet diferă în funcţie de tipul filmului şi de ziua vizionării. Astfel, un bilet la un film 3 D în timpul săptămânii costă 16 sau 18 lei în funcţie de ora de vizionare. În timpul weekendului, preţul biletul este de 18 şi 20 de lei. Pentru ochelarii 3 D cinefilii plătesc încă 2,5 lei. Elevii şi studenţii beneficiază de reduceri. Astfel, pentru un film 3 D în timpul săptămânii plătesc 15 şi 17 lei, iar în weekend 17 şi 19 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite