Ruxandra Soare face atmosferă la meciurile lui BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra face parte din trupa de majorete a clubului BC Mureş, fiind o prezenţă obişnuită la meciurile de pe teren propriu ale Tigrilor.

Mureşul se mândreşte cu una dintre cele mai iubite echipe de baschet din ţară, iar una din dovezile acestui fapt este atmosfera de la meciurile din Sala Sporturilor, unde mii de localnici se înghesuie să îşi susţină favoriţii, transformând fieful Tigrilor într-o veritabilă junglă.

Mai mult decât atât, momentele de respiro din timpul partidelor sunt „ocupate” de majoretele clubului mureşean, care îi încântă pe spectatori prin mişcările lor ritmate şi îi stimulează pe aceştia să îşi susţină frenetic echipa iubită. Ruxi este una dintre ele, ba chiar o veterană a trupei. „Fac parte din trupa de majorete a celor de la BC Mureş din 2006, având cinci sezoane la activ. Fiecare meci este unul special, simt cum evoluăm ca dansatoare de la un meci la altul, de accea nu pot spune că am o amintire preferată. Atmosfera de la meciuri e una foarte specială. Publicul susţine echipa extraordinar, lucru care ne motivează şi pe noi să dăm tot ce e mai bun atunci când dansăm. Atmosfera în grupul nostru e una foarte frumoasă, practic suntem o familie, pentru că ne cunoaştem de mulţi ani, suntem prietene şi ne simţim bine dansând împreună”, spune fata.

Ea s-a apucat de dans sportiv pe când avea 12 ani din pură curiozitate şi pentru că o atrăgea ideea de a face parte dintr-o trupă profesionistă de dans. Cu timpul, a ajuns un pilon al trupei de dansatoare Baby Girls, care a reprezentat cu onoare Mureşul la toate concursurile de dans la care a luat parte. „De-a lungul anilor am obţinut numeroase premii, majoritatea locul I şi II, la diferite concursuri naţionale şi internaţionale. Dintre acestea, cel mai important pentru mine este cel obţinut în 2008 la Cluj”, mărturiseşte Ruxi.

Dansul e o parte din viaţa ei

Întrebată ce înseamnă dansul pentru ea, tânăra nu are nici măcar un dubiu: „Dansul e parte din viaţa mea, e ceea ce sunt în ziua de azi”. Iar acest lucru e explicabil, în condiţiile în care de atâţia ani destinul i-a fost legat de dans. „Dansul reprezintă o modalitate superbă de a-mi exprima sentimentele, mă ajută în clipele mai putin frumoase, de multe ori e consolarea mea. E chiar totul pentru mine: sănătate, bucurie şi linişte”, afirmă Ruxi. În plus, crede că dansul face ca atmosfera de la meciurile lui BC Mureş să fie atât de frumoasă. „Noi chiar ne simţim foarte bine la meciuri şi sperăm că şi publicul foarte numeros de fiecare dată se simte la fel ca noi”, declară Ruxandra Soare. Chiar dacă îi e greu să împartă dansul şi studiul, ea speră să nu fie nevoită să renunţe la pasiunea ei niciodată.

Profil

Născută

22 mai 1990, la Bistriţa

Educaţie
Studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie

Familie
Are o soră de 18 ani

Ce-i place
„Îmi plac foarte mult filmele, pe care le vizionez cu mare drag împreună cu familia mea în fiecare săptămână. Foarte mult îmi place şi să călătoresc, să vizitez locuri noi, să cunosc oameni şi să le cunosc cultura. Îmi place să ies în oraş cu prietenii mei, să dansăm şi mai ales să râdem”.

Ce nu-i place
„Nu suport minciuna. Nu am înţeles niciodată de ce nu putem pur şi simplu să spunem adevărul şi ceea ce gândim, fără să ne ascundem în spatele unor fapte urâte. De asemenea, nu îmi place când unei persoane nu îi sunt recunoscute meritele şi efortul depus pentru un anumit lucru”.

Întrebări şi răspunsuri

Ce aşteptări ai de la jucatorii lui BC Mureş la Final Four?

R.S.: Eu mă bucur foarte mult că au ajuns până aici, dar mi-ar plăcea foarte mult să
ajungă în finală şi chiar să îi bată pe cei de la Ploieşti. Meciul cu Mediaşul va fi unul greu, dar eu am încredere că toţi jucătorii vor da ce e mai bun din ei şi vor face un meci excelent.

Te-ai ataşat de echipă, ai devenit fan BC Mureş?
R.S.: Nu ai cum să nu te ataşezi de echipă! Sunt fan BC Mureş şi mă bucur pentru
fiecare coş în parte şi îmi pare rău pentru fiecare coş ratat. Chiar trăim, fiecare meci la fel de intens precum cei din tribune.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite