România a pierdut cu 7-1 meciul cu Brazilia de la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În a doua partidă internaţională amicală, Brazilia s-a impus mult mai clar în faţa României. După victoria cu 6-3 din primul joc, campioana mondială s-a impus cu 7-1, la pauză 5-0.

 În a doua partidă internaţională amicală, Brazilia s-a impus mult mai clar în faţa României. După victoria cu 6-3 din primul joc, campioana mondială s-a impus cu 7-1, la pauză 5-0.

Debutul a fost asemănător primul joc, cu Brazilia deschizând scorul în minutul 3. Când se părea că prima repriză se va termina cu un scor strâns, au venit ultimele şase minute, în care oaspeţii au înscris de 4 ori, golul lui Fernandinho, o deviere la vinclu, fiind o adevărată bijuterie. Brazilia a profitat din plin de jocul fără portar al selecţionatei noastre, care a încercat să revină pe tabelă.

În partea a doua, România a echilibrat jocul, dar nu a reuşit decât un singur gol şi acela din lovitură liberă de la 10 metri, după ce Brazilia acumulase al şaselea fault al reprizei.

Două victorii ale Braziliei, din care prima muncită, aplaudate de publicul tîrgumureşean. Două partide amicale de top ale naţionalei conduse de Sito Rivera, în vederea campaniei de calificare din luna februarie a anului viitor.

Evoluţia scorului:
0-1 Fernandinho (3), 0-2 Wilde (14), 0-3 Ari Santos (17), 0-4 Xuxa (18), 0-5 Fernandinho (19), 0-6 Rafael (30), 1-6 F. Matei (36-10 metri), 1-7 Fernandinho (38).

Iată şi formaţiile care au evoluat aseară:

România: Klein, Peter – portari, Fl. Matei, R. Radu, R. Lupu, C. Gherman, Fl. Ignat, G. Dobre, E. Răducu, M. Şotârcă, Csoma A., Mimi Stoica. Antrenor: Sito Rivera
Brazilia: Cidao, Daniloa – portari, Cico, Gabriel, Vinicius, Wilde, Ari, Xuxa, Cesar Paulo, Grello, Rafael, Fernandinho. Antrenor: Marcos Sorato.

Partida a fost arbitrată de Gabriel Gherman şi Alexandru Băjan.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite