Rezultatele Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureatul din judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.800 de elevi mureşeni, care nu au promovat examenul de Bacalaureat în prima sesiune, îşi încearcă încă o dată norocul.Fii primul care află ce notă a obţinut la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2011. Rămâi pe mures.adevarul.ro pentru cele mai proaspete informaţii despre examen, subiecte şi evenimentele din centrele de evaluare.


Aproape 1.900 de absolvenţi de liceu din judeţul Mureş au fost aşteptaţi miercuri la centrele de evaluare, unde au avut loc probele scrisă la istorie şi la matematică, în cadrul Bacalaureatului de toamnă. Din cei 1889 de elevi care trebuiau să suţină examenul, 202 au absentat, iar unul a fost eliminat pentru că a încercat să fraudeze examenul.

La proba scrisă la limba şi literatura română au participat doar 1.721 de absolvenţi de liceu din cei 1.875 înscrişi, iar zece au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze. Opt dintre aceştia au fost prinşi cu fiţuici, iar doi utilizau telefonul mobil în sală.

Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat vor fi afişate duminică, 4 septembrie. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii în aceaşi zi. Rezultatele finale se vor afişa miercuri, 7 septembrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite