Rezultate Bacalaureat 2012. Au fost afișate mediile finale, după contestații! Află AICI nota copilului tău, rapid şi uşor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi sunt afișate notele finale ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului
Azi sunt afișate notele finale ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului

Candidaţii mureșeni la examenul de Bacalaureat 2012, sesiunea de toamnă, află astăzi notele finale, după rezolvarea contestațiilor. În județul nostru au fost depuse aproximativ 500 de contestații după aflarea notelor la sesiunea de toamnă.

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, preşedintele comisiei judeţene de bacalaureat, Illes Ildiko, la nivelul judeţului Mureş s-au înscris la sesiunea din toamnă un număr de 2.643 de candidaţi.

Mai puţin de un sfert din cei peste 2.600 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat au promovat în judeţul Mureş, cu aproximativ un procent mai scăzut faţă de sesiunea similară a anului trecut, contestaţiile putând fi depuse duminică după-amiază.

Din totalul candidaților mureșeni, 2.293 au fost prezenţi, în timpul examenului fiind eliminaţi şase dintre ei - patru la proba scrisă de Limba şi literatura română şi doi la ultima probă, la alegere. După susţinerea examenului, doar un număr de 549 de candidaţi au fost declaraţi admişi, ceea ce înseamnă că mai puţin de un sfert dintre cei înscrişi la această sesiune.

Rămâi pe mures.adevarul.ro  pentru a afla în timp real toate detaliile referitoare la examenul de Bacalaureat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite