UPDATE! Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţi candidaţi au venit nepregătiţi şi la această sesiune a Bac-ului
Mulţi candidaţi au venit nepregătiţi şi la această sesiune a Bac-ului

Elevii vor afla duminică dacă s-au descurcat mai bine în sesiunea a doua a examenului de bacalaureat decât în cea de vară. Notele obţinute la probele scrise  vor fi afişate pe site-ul mures.adevarul.ro duminică, imediat după centralizarea datelor.

UPDATE ora 14.00: Nici măcar un sfert dintre participanţii la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului nu au luat notă de trecere la probele examenului. Astfel, 24,85 dintre candidaţi şi-au luat Bacul în judeţul nostru.

"Era o situaţie oarecum aşteptată, deoarece la sesiunea de toamnă au participat cei care nu şi-au luat examenul în vară, dar şi elevii care au rămas corijenţi în timpul clasei a 12-a. Mereu sunt mai slabe rezultatele de la Bac-ul de toamnă, faţă de cele din vară", ne-a declarat Illes Ildiko, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

319 elevi au absentat la examinări, iar peste 1.800 au picat examenul. În această situaţie, peste 2.000 de tineri mureşeni au trecut de cele două sesiuni de Bacalaureat fără să-şi obţină diploma.

Notele vor fi publicate şi pe site-ul http://www.bacalaureat.edu.ro/2011/, secţiunea Mureş. Tot astăzi, elevii vor putea să depună contestaţii după orele 16.00. Rezultatele finale se vor afişa în două zile.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE LA BACALAUREAT 2011 SESIUNEA DE TOAMNĂ

Peste 2.100 de elevi mureşeni, care nu au promovat examenul de Bacalaureat în prima sesiune şi-au încearcat încă o dată norocul. Aproape 1.900 de absolvenţi de liceu din judeţul Mureş au fost aşteptaţi miercuri la centrele de evaluare, unde au avut loc probele scrisă la istorie şi la matematică, în cadrul Bacalaureatului de toamnă. Din cei 1889 de elevi care trebuiau să suţină examenul, 202 au absentat, iar unul a fost eliminat pentru că a încercat să fraudeze examenul.

La proba scrisă la limba şi literatura română au participat doar 1.721 de absolvenţi de liceu din cei 1.875 înscrişi, iar zece au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze. Opt dintre aceştia au fost prinşi cu fiţuici, iar doi utilizau telefonul mobil în sală.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite