Revin căldurile! Început de toamnă cu temperaturi ridicate în județul Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturi ridicate în județul Mureș
Temperaturi ridicate în județul Mureș

Meteorologii anunță că vremea în județul Mureș va fi predominant frumoasă în următoarele zile, temperaturile nefiind cu mult diferite față de cele de săptămâna trecută.

Conform meteo.ro, la Târgu-Mureș cerul va fi senin în timpul zilei, cu ușoare înnorări noaptea, temperaturile maxime urmând a se situa la 25 de grade, în medie, ziua, în timp ce noaptea, maximele termice vor fi de 15-17 grade. Ba mai mult, în jurul amiezii, există pozibilitatea ca maximele termice să atingă și chiar să depășească pragul de 30 de grade Celsius!

Joi și duminică sunt anunțate ploi, astfel că mureșenii nu ar trebui să-și uite umbrelele acasă. În zilele respective, maximele termice vor scădea sub 20 de grade Celsius. În mare, însă, prognoza meteo anunță o lună septembrie cu temperaturi blânde, care vor face ca trecerea dintre anotimpuri să fie normală, fără schimbări extreme de temperatură.

Zona de munte a județului va avea parte de intensificări ale vântului și înnorări care vor duce la precipitații, umiditatea din aer urmând să depășească 50%.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite