Revelion pe ritm nebun în cluburile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi diseară în club Aristocrat
Mureşenii sunt aşteptaţi diseară în club Aristocrat

Mureşenii pot trece în noul an pe ringul de dans al cluburilor din oraş. Organizatorii le-au pregătit invitaţilor un meniu bogat, băutură din belşug şi garantează distracţie deplină.

Mureşenii care vor să petreacă noaptea dintre ani pe ringul de dans, trebuie să se grăbească, pentru că majoritatea cluburilor mureşene au aproape toate locurile rezervate. Ofertele din acest an sunt diverse, iar organizatorii garantează distracţie deplină. Astfel, petrecăreţii pot alege să danseze pe ringul clubului Temptation, unde atmosfera va fi întreţinută de MC-ul şi DJ-ul clubului clujean Obsession. Preţul unui bilet este de 129 de lei de persoană. “Distracţia va începe la ora 22.00 şi va continua până la plecarea ultimului client. Invitaţii vor avea parte de un bufet suedez nelimitat până dimineaţa, bonuri valorice de 50 de lei pentru băutură la discreţie, tort şi şampanie din partea casei la ora 12 noaptea. De asemenea, la miezul nopţii vor avea parte şi de artificii oferite de organizatori”, a precizat Călin Ignat, managerul clubului. Rezervările se fac la telefon 0743-957.215, iar până în prezent peste 100 de mureşeni s-au înscris pe listă.

Revelion pe ringul de dans

Cei care nu reuşesc să-şi rezerve un loc la masă pot veni în cluburi doar ca să danseze. “Aceştia pot veni în club după ora 1.00. Ei nu vor avea loc la masă , dar vor beneficia de bufetul suedez până dimineaţa. Preţul biletului pe care îl vor plăti va fi de 50 de lei”, a mai precizat Călin Ignat. Clubul sighişorean Aristocrat are o ofertă asemănătoare.

Aici petrecăreţii vor avea parte de un Revelion în stil retro. Biletul costă 50 de lei, îar în preţ sunt incluse bufetul suedez nelimitat şi şampania de la miezul nopţii. Rezervările se pot face la telefon 0265/777.999. Cei care vor să danseze pe muzică live pot opta pentru Revelionul organizat în cafeneaua Zanza. “Atmosfera va fi întreţinută Vizi Imre, solistul trupei AndărCavăr Bend, iar invitaţii vor avea parte de un bufet suedez, două pahare de tărie, două cafele, apă şi şampanie. Preţul biletului este de 100 de lei”, a precizat Csortan Istvan, barmanul cafenelei. Rezervările pot fi făcute la telefon 0265.250.359.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite