Remiză fără goluri în meciul dintre FCM şi FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remiză pe Transil
Remiză pe Transil

Meciul de aseară a fost unul antrenant, cu ocazii la ambele porţi, dar fără nici măcar un gol marcat. Subotici, Florin Dan şi Didi au fost campionii ratărilor pentru echipa mureşeană.

Un ritm bun, sincronizat cu zbuciumul lui Şumudică de pe margine, a deschis duelul de la Târgu Mureş. Fără pilonii din apărare, Ghionea şi Iencsi, gazdele au făcut cu greu faţă unui taifun ofensiv al "galbenilor". Chipciu, Viveiros şi Buga au fost gurile de foc care l-au încins serios pe Albuţ, salvat şi de bară la lovitura liberă executată surprinzător de Distefano (13).

Şi mureşenii au avut ocazii numeroase de gol: Claudiu Bumba, în minutul 35, şut din careu, scos miraculos de portarul braşovean. Fl. Dan, minutul 42, şut pe lângă poartă din situaţie de unu la unu cu Felgueiras. Dan Matei, minutul 75, reluare cu capul din 8 metri, minge scoasă de Distefano de pe linia porţii  şi Subotic, în minutul 81, scăpat singur spre poarta Braşov-ului, şut mult peste poartă.

La reluare, aceeaşi cadenţă iute, cu Braşovul în prim-plan, iar mureşenii gata să profite de orice apropiere de careul advers. Mai întîi, Dan Matei a reluat cu capul, dar balonul s-a lovit pe linia porţii de Distefano (75), iar apoi Subotici s-a încurcat în reluare (81). Detalii, aici.

FC Municipal a evoluat în formula:

Albuţ - Gugu, Nicu, D. Matei, Topic - Fl. Dan, Ilyes, Pădureţu, Bumba (86-Vagner) - Subotic, Didi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite