Remiză albă pe un teren alb ca zăpada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astafei n-a reuşit să depăşească apărarea sibiană
Astafei n-a reuşit să depăşească apărarea sibiană

FCM-ul n-a reuşit să învingă una dintre contracandidatele la retrogradare, Voinţa Sibiu, pe teren propriu, obţinând un punct care nu o ajută deloc să scape de nisipurile mişcătoare ale zonei inferioare a clasamentului.

FC Municipal a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe teren propriu, disputată în compania celor de la Voinţa Sibiu. 

În prima repriză ocaziile au alternat. Primii au ratat sibienii, Lukanovic trimiţând un lob peste poartă, după o neînţelegere între Albuţ şi fundaşii centrali. De partea cealaltă, Subotic preia şi şutează din întoarcere, din mijlocul careului, dar puţin pe lângă vinclu. În ultimul minut al primei reprize, Ghionea reia cu capul peste poartă, în urma unei centrări din corner. 

Repriza a doua s-a disputat pe un teren aproape impracticabil, plin de zăpadă. Cu toate acestea, ocaziile au fost numeroase. În minutul 49, Celsinho scapă singur cu portarul Miron, dar şutează în piciorul acestuia. Lukanovic de la Sibiu ratează în minutul 56 o ocazie imensă, Albuţ intervenind excelent. Subotic, găsit excelent, la colţul lung, nu nimereşte mingea, la 6 metri de poartă. În minutul 81, Nicu profită de o mare eroare a defensivei oaspete, dar lobul său de la marginea careului trece milimetric pe lângă poartă. Ultima mare ocazie a FCM-ului vine în al 3-lea minut al prelungirilor, Bumba, excelent lansat pe stânga, fiind blocat în ultima clipă.

Rezultat final, FCM Târgu-Mureş - Voinţa Sibiu 0-0.

Albuţ - Nicu, Iencsi, Ghionea, Sepsi - Astafei, Kiriţă, Ilyes, Fl. Dan (75-Sg. Buş) - Subotic (82-Ljubojevic), Celsinho (61-Bumba).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite