Reghinul uită de criză şi îmbracă straie de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de anul acesta a Zilelor Reghinului va avea loc între 2 şi 4 iulie în centrul oraşului mureşean. Pe lângă concertele programate în cadrul manifestării, spectatorii îşi vor clăti privirile cu cele mai frumoase fete din oraş, la Miss Reghin.

Sărbătoarea oraşului Reghin va avea lor în acest sfârşit de săptămână, fiind una dintre cele mai spectaculoase organizate până acum, judecând după varietatea programului şi artiştii prezenţi pe scenă. Zilele Reghinului includ şi concursul de Miss al oraşului, activităţi sportive pentru copii, plus Târgul Meşterilor Populari. La Zilele oraşului Reghin sunt aşteptaţi toţi mureşenii cu rădăcini în Reghin, fiind preconizată participarea a peste cinci mii de persoane din tot judeţul Mureş. „Îi invităm pe toţi fiii oraşului nostru, precum şi pe cei din localităţile învecinate să ne încânte cu prezenţa în cadrul celei de-a IX-a ediţie a Zilelor Reghinene. Aşteptăm o participare cât mai mare la activităţile pe care le-am pregătit în cadrul evenimentului”, a declarat Nagy Andras, primarul Reghinului.

Se alege „frumoasa oraşului”

La concursul de Miss al oraşului s-au înscris 16 fete, care vor putea fi votate online, pe site-ul www.missreghin.ro începând de astăzi şi până duminică la ora 19.00, când va avea loc marea încleştare pe scena principală a Zilelor Reghinene. Organizatorii au pus la bătaie premii în bani şi produse în valoare de peste 1.500 de euro, iar „Regina Reghinului” va avea posibilitatea să intre în lumea modellingului, putând semna un contract cu o agenţie din Mureş.

Semnal M live la Reghin

Vineri, de la ora 18.00, orchestra Casei de cultură „Eugen Nicoară”, alături de cei mai cunoscuţi  interpreţi de muzică populară din zona Reghinului vor deschide oficial manifestările. În cele trei zile reghinene, Spitalul de Urgenţă, Charlie (din Ungaria n.r.), Antract, Dancs Annamari, 112, Sanda Ladoşi şi Ioan Gyuri Pascu vor urca, rând pe rând, pe scenă. În plus, iubitorii muzicii populare vor fi răsfăţaţi cu melodiile lui Nicolae Furdui Iancu, Benone Sinulescu şi încă 30 de artişti şi formaţii de dans locale. Festivitatea de încheiere va avea loc duminică de la ora 23.00, când legendara trupă rock Semnal M va concerta în premieră la Reghin, concert urmat la miezul nopţii de un spectaculos foc de artificii.

Târgul Meşterilor Populari

Piaţa Petru Maior din Reghin va găzdui primul târg al meşterilor populari organizat în Reghin în 2010, în zilele de sâmbătă şi duminică. În cadrul evenimentului, mureşenii vor putea admira şi cumpăra la preţuri foarte mici produse tradiţionale româneşti (fluiere, ţesături, icoane etc), majoritatea create manual.




Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite