Târgu-Mureş: Reghinean ameninţat cu incendierea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat de 35 de ani din Reghin a fost prins ieri de poliţişti după ce l-a ameninţat cu incendierea locuinţei pe un bărbat de 46 de ani din aceaşi localitate.

Scadalul a pornit ieri în jurul orei 17.50, când în locuinţa unui reghinean de 46 de ani a pătruns un bărbat necunoscut, care i-a pretins victimei 100 de lei, altfel îi va incendia casa. Speriat, victima i-a oferit suma pretinsă, iar tâlharul a încercat să plece.

Sesizată la timp poliţia reghineană a intervenit, reuşind să imobilizeze suspectul. "Poliţiştii au ajuns într-un timp foarte scurt la locul faptei, suspectul fiind prins în momentul în care părăsea imobilul. La vederea câinelui de însoţire a scos un cuţit cu care a încercat să se împotrivească imobilizării şi conducerii la sediul Poliţiei", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin cu propunerea de arestare preventivă.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept al cuţitului",
a mai precizat Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite