Record de vizitatori la Tuborg Green Fest Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuborg Green Fest Peninsula a înregistrat la ediţia care tocmai s-a încheiat un număr record de vizitatori în cele patru zile de festival: 73.000 de persoane s-au distrat la cele 90 de concerte şi petreceri de la cel mai mare festival din România.

Programele non muzicale au avut un mare succes. Cortul Asociaţiei Române Anti-SIDA şi al companiei Abbott a împărţit 1.600 de prezervative şi 500 de persoane şi-au făcut tricouri. Mii de peninsulari au încercat programele sportive, au sărit cu coarda sau au răspuns pozitiv invitaţiei de a participa la programele ONG-urilor din Festival Park.

Am încheiat cu succes această ediţie a festivalului şi am înregistrat un număr record de vizitatori. Mulţumim sponsorilor şi tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea şi mediatizarea evenimentului. Acum centralizăm toate datele pentru a finaliza evaluarea în perioada următoare, dar noi preconizăm că vom ieşi pe zero cu bugetul, nu vom avea pierderi dar nici profit”, a declarat Bodor László, directorul Tuborg Green Fest Peninsula. 509 persoane au pictat la Pogo Paining – cele mai multe persoane care pictează pe o pânză de 4,5 m X 1,5 m – unde s-a consumat 7,5 litri de vopsea şi 20 de litri de apă, în cele patru zile de festival.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite