Târgu-Mureş: Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Recomandări pentru sfârşitul de săptămână
Târgu-Mureş: Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

Fie că optaţi pentru un spectacol de circ, o piesă de teatru sau un film la cinematograf, sfârşitul de săptămână trebuie să fie cât mai relaxant. Iată câteva posibilităţi prin care vă puteţi petrece timpul liber în acest weekend.

„Vestul singuratic” la Teatru 74

Spectacolul de teatru „Vestul singuratic”(The Lonesome West n.r.) va debuta la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor duminiă de la ora 19.00. Alături de „The Beauty Queen of Leenane” şi „A Skull in Connemara”, piesa face parte din ciclul de piese „The Leeane Trilogy” a lui Martin McDonagh. Preţul unui bilet e de 15 lei, iar rezervări pot fi făcute pe www.teatru74.ro sau la numărul 0365 804.817.


Cele ce plutesc…la Arta

Filmul românesc „Cele ce plutesc” va putea fi urmărit de mureşeni începând de azi şi până vinerea viitoare la cinema Arta. Filmul prezintă povestea lui Avram, un tânăr care, întors de la munca din Italia în ţară, pune pe picioare o canisă pentru câini de pază, cu gândul de a-i exporta apoi în Italia. Filmul va rula de la orele 16.00, 19.00 şi 21.30. Un bilet la „Cele ce plutesc” costă 8 lei.


Spectacole de circ la Real

Circul Eurotar Safari va oferi publicului mureşean spectacole cu clovni şi animale dresate până duminică inclusiv, în parcarea hypermarketului Real. Copiii se vor putea fotografia cu animalele de circ după fiecare show. Reprezentaţiile vor avea loc de la orele 15.00 şi 18.00. Preţul biletelor e de 25 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii, în timp ce la lojă, un tichet costă 30 de lei.

Clubbing Music în Club Apollo

Mureşenii care iubesc genul clubbing vor avea parte mâine seară de „Commercial Club Music Party”, la Club Apollo din complexul Weekend, cu începere de la ora 23.00. Intrarea va costa 5 lei, iar consumaţia 10 lei, aceasta fiind plătită la intrare.

Valsul Hazardului, la Sala Mică

În această seară de la ora 19.30, Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş va găzdui spectacolul „Valsul Hazardului”, de Victor Haim şi Simply Marilyn, realizat de mureşeanul Kincses Elemér. Biletele de intrare la piesa de teatru costă 15 lei.

Recital de Folk-Jazz

Formaţia de muzică Folk-Jazz „nemEZ”, va susţine un recital cu muzică de calitate, duminică de la ora 20.00 în clubul Jazz&Blues. Biletele de intrare costă 5 lei, iar acestea pot fi cumpărate numai la intrarea în localul de pe strada Sinaia nr. 3.

„Şexpir” la Teatrul Naţional

Spectacolul „Şexpir” va putea fi urmărit în Sala mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş, duminică de la ora 19.30. În rolurile principale, cunoscuţii actori mureşeni Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu şi Dan Rădulescu.Un bilet costă 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite