Rapidul joacă azi la Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spadacio va fi una din vedetele prezente azi pe teren
Spadacio va fi una din vedetele prezente azi pe teren

Partida dintre FC Municipal şi Rapid va avea loc azi de la ora 14.00 şi va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan (Arad), asistenţi - Ioan Onicaş (Zalău) şi Sebastian Stoianov (Constanţa).

Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat optimist în privinţa evoluţiei echipei pe care o conduce, în jocul în compania Rapidului:

"Cu toate absenţele pe care le avem, cred că vom reuşi un rezultat bun. Jucătorii care vor intra pe teren să îi înlocuiască pe absenţi sunt sigur că vor da tot ce au mai bun. De abia aşteaptă să intre să joace. Cu toţii sunt conştienţi de atmosfera care va fi pe stadion, mai ales că am înţeles că s-au vândut aproape toate biletele. La final trebuie să ieşim cu capul sus de pe teren. Cred că echipa va arăta destul de bine şi va avea mult curaj. Trebuie să creştem în joc de la meci la meci, jucătorii să prindă tupeu. Aşa vom putea să ne îndeplinim obiectivul".

De asemenea, portarul Mihai Şteţca crede că meciul cu Rapid va fi unul foarte greu:

"Important este să ieşim cu capul sus, să nu ne fie teamă. Să îi mulţumim pe oamenii care vor veni la stadion. E un meci greu, dar nu trebuie să cedăm".

Pentru jocul cu Rapid, Ioan Ovidiu Sabău nu se poate baza pe: Bruno Fernandes şi Onicaş (suspendaţi), Munteanu, Vagner, Dan Matei, Florin Dan şi Didi (accidentaţi).

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite