Raed Arafat şi-a dat demisia din funcţia de subsecretar de stat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subsecretarul de stat, Raed Arafat, creatorul Serviciului Mobil de Urgenţă şi Descarcerare din Târgu-Mureş, şi-a dat demisia în urmă cu câteva momente. Demisia a fost acceptată de ministrul sănătăţii.

Raed Arafat a declarat aseară că ia în calcul demisia pentru că  nu  este de acord cu forma legii sănătăţii în privinţa serviciului de ambulanţă de urgenţă.

"Domnul preşedinte vede lucrurile global şi nu putem să neglijăm punctul de vedere al dânsului. Domnul Arafat se referă numai la serviciul de urgenţă. În niciun caz nu sunt de acord să proiectăm o imagine dezastruoasă a legii sănătăţii. Cu regret am aflat de decizie, nu pot decât să accept demisia", a spus Ritli Ladislau, ministrul Sănătăţii. Ministrul a mai spus că medicul Tudor Ciuhodaru de la Iaşi va fi consilierul lui pe probleme de urgenţă până la clarificarea situaţiei.

Băsescu s-a războit cu Raed Arafat în direct la TV: "Nu e de acord, pleacă!"

Aseară, în urma certei televizate cu şeful statului, Raed  Arafat  a spus că ia în calcul demisia.
Eu cred că trebuie să mă gândesc foarte serios să vorbesc din afară. Eu din interior sunt limitat să discut cu domnul ministru. Până mâine mă voi gândi dacă îmi dau demisia. Lumea nu mă crede. Nu ştiu de ce lumea crede că mă apăr pe mine. Mâine voi găsi un alt loc, mai bine plătit. Personalizăm totul în jurul unui om şi nu ne uităm la ce se întâmplă în sistemul de urgenţă, tocmai ca să-l mulţumim pe Vlădescu. Asta e ultima bătălie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenţă. Mă retrag şi vorbesc din afară ca orice cetăţean român, fără să am obligaţii în Guvern. Aşa este normal şi onest din partea mea", a declarat Raed Arafat.

Şeful statului a refuzat să spună dacă Arafat ar trebui să demisioneze sau nu. "Cred că are nişte puncte de vedere stângiste -că numai statul trebuie să fie în sistemul de urgenţă. Dar noi avem un sistem bine creat, pe care se pot aşeza elementele sectorului privat. Nu trebuie să ne sperie asta", a comentat şeful statului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite