Radu Paliciuc va juca la BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea BC Mureş a anunţat perfectarea primului transfer al verii, jucătorul Radu Paliciuc semnând cu formaţia ardeleană.

Radu Paliciuc are 22 de ani, 1.98 metri înălţime, 82 de kilograme, joacă pe postul de fundaş şi vine la BC Mureş, de la CSU Braşov, cu care a semnat un contract valabil în sezonul 2011-2012.

"Paliciuc, care s-a pregătit şi vara trecută cu BC Mureş, nu a putut fi legitimat atunci, deoarece federaţia nu l-a declarat liber de contract, aşa cum ceruse jucătorul. Radu Paliciuc a fost motorul echipei CSU Braşov în ediţia 2010-2011 a Diviziei A, având o medie de 12,5 puncte, 6,5 recuperări şi 2,4 pase decisive pe meci", se arată în comunicatul de miercuri al formaţiei mureşene.

Conducerea echipei antrenate de Deri Csaba a anunţat obiectivele pentru sezonul 2011-2012 încă de la finalul lunii mai. "Obiectivul pentru sezonul viitor 2011-2012 va fi unul deosebit de ambiţios, mai precis calificarea în finala campionatului. Cupa României nu va fi o prioritate şi nici participarea într-o competiţie internaţională. S-a definitivat contractul antrenorului Deri Csaba, care va servi drept model şi pentru cele ale jucătorilor. Astfel, salariile lunare vor fi achitate în proporţie de 75%, restul de 25% fiind depozitat într-un cont bancar, care va fi deblocat doar în momentul realizării obiectivului", anunţau la acea vreme conducătorii echipei mureşene.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite