Punct de lucru al pompierilor de la ISU Horea în localitatea Deda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii mureșeni inaugurează un nou punct de lucru la Deda
Pompierii mureșeni inaugurează un nou punct de lucru la Deda

Mâine, începând cu orele 14.30, la sediul Primăriei din localitatea Deda va avea loc festivitatea de deschidere oficială a unui nou punct de lucru al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş. 

După încheierea festivităţii, în centrul comunei va avea loc o paradă militară. 

La această activitate au fost invitaţi reprezentanţi din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Sănătăţii, Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, Consiliului Judeţean Mureş, respectiv reprezentanţi ai structurilor deconcentrate, precum şi ai autorităţilor publice locale.

Deschiderea noului punct de lucru este posibilă cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Deda care asigură spaţiile necesare pentru funcţionare. În cadrul acestuia va exista un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Reghin şi două autospeciale din dotarea serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă Deda. De asemenea, aici funcţionează şi un echipaj SMURD cu o ambulanţă de prim ajutor. 

Raionul de intervenţie al noului punct de lucru cuprinde şase comune (Deda, Răstoliţa, Ruşii Munţi, Aluniş, Vătava, parţial Brâncoveneşti) cu 20 de sate aparţinătoare şi un număr de 14134 locuitori, având o suprafaţa de 213 de kilometri pătrați. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite