Târgu Mureş: Provident Financial România a inaugurat sucursala din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumuturile sunt mici, de până la 2500-3000 de lei, la domiciuliul clientului, cu returnare săptămânală a ratelor

La inaugurarea de joi a sucursalei Târgu Mureş au participat Excelenţa Sa Robin Barnett, Ambasadorul Marii Britanii, Lokodi Edit preşedintele CJ Mureş şi viceprimarul Târgu Mureşului Claudiu Maior. Russell Johnsen, directorul general al companiei a spus că prin inaugurarea acestei sucursale, a treia din 2009, Provident îşi continuă dezvoltarea în zona central-nordică a României.

“Am lansat operaţiunile în Târgu Mureş la începutul lui 2008, iar evenimentul de astăzi reprezintă dovada succesului pe care împrumutul la domiciliu îl are în acest oraş, unde peste 3.500 de locuitori au apelat până acum la noi”, a declarat Russell Johnsen, adăugând că sucursala din Târgu Mureş centralizează şi operaţiunile din alte localităţi precum Iernut şi Ungheni. La rândul său, Robin Barnett a subliniat că Provident e un exemplu de companie britanică cu performanţe deosebite.

„Prin modelul său unic de afaceri, bazat pe o experienţă de 130 de ani, Provident este alături de clienţi pentru a-i ajuta să îşi gestioneze cu succes bugetul familial într-un context economic dificil”, a spus Excelenţa sa.


Servicii pentru nevoi imediate

Provident Financial România e specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fără giranţi în 48 de ore de către reprezentanţii companiei, care vizitează apoi clientul în fiecare săptămână pentru a încasa ratele. Împrumutul la domiciliu se adresează oamenilor care apreciază acest sistem de finanţare simplu, rapid şi transparent, venind de asemenea în întâmpinarea nevoilor oamenilor cu venituri moderate.

„Scopul nostru este să oferim împrumuturi într-un mod responsabil şi bine gestionat, astfel încât ne asigurăm pe cât posibil că împrumutăm sume de bani pe care clienţii îşi permit să le restituie”, a adăugat Russell Johnsen. Clienţii pot împrumuta iniţial între 400 la 2.500 de lei pe o perioadă de până la 52 de săptămâni. Clienţii care au dovedit că au capacitate de plată, pot solicita împrumuturi de până la 3.000 de lei. Costul total pentru împrumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent, iar suma datorată nu poate creşte.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite