Târgu-Mureş: Programul complet de sâmbătă al Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Programul complet de sâmbătă al Peninsula
Târgu-Mureş: Programul complet de sâmbătă al Peninsula

Iris revine mâine în primul concert de festival, fanii sunt pregătiţi să savureze momentul. Vă prezentăm orarul complet al zilei de sâmbătă în cadrul celui mai important festival de muzică din Transilvania.

Amatorii de distracţie prezenţi la CokeLive Peninsula se vor bucura  de formaţiile renumite ce vor cânta şi  mâine pe cele patru scene ale festivalului. De asemenea concursurile sportive şi ativităţile pregătite de ONG-uri vor menţine atmosfera dinamică

Iris şi Nine Inch Nails, atracţie maximă

Showurile programate la scena principală a festivalului, Coca Cola Main Stage, vor începe tot la ora 18.00 cu recitalul trupei OCS. Urmează apoi un concert foarte aşteptat şi cu siguranţă emoţionant: Iris. Minculescu şi trupa vor reveni în primul concert de festival după operaţia vocalistului, iar fanii din toată ţara îi vor reprimi cu multă căldură. Primal Scream continuă programul la scena principală de la ora 21, iar la ora 23.00 headlinerii de la Nine Inch Nails vor aduna lumea din “peninsulă” pentru concertul cel mai important al serii.

Libertate non stop

Freedom Arena găzduieşte din nou concerte, de la ora 22.00 până la 4.00 dimineaţa. De la ora 22.0, peninsularii vor asista la reprezenaţia Tomasan, urmează apoi Coyote, Booka Shade şi Unu’. Petrecăreţii vor fi surprinşi să îi prindă dimineaţa de duminică pe ritm...

Trupe multe pe terasă

Efervescenţa la Coke Terrace debutează la ora 17.30 cu  formaţia Kumm, urmată de la ora 19.00 de concertul Kistehen Tanczenekar. Va urma pe scenă Kispal es a Borz de la ora ora 21.00. Parov Stelar & Band, un warm up cu Nora Naugthy, şi serii cu Richard Dorfmeister şi Junkie & Hawky continuă după miezul nopţii programul unei petreceri cu muzică pe toate gusturile la terasă.

Nu uitaţi Ursus Party Tent

În cortul Ursus, de la ora 18.00, începe Ritmo del Flamenco, la ora 20.00 cântă Zakusca, iar la ora 22.00 începe Downsound party cu Lejoix. Ursul Pary tent este o locaţie intimă, un music pub numai bun pentru concertele unor formaţii mai puţin cunoscute pe plan naţional, dar care au grupuri de fani de invidiat. După lăsarea întunericului DJ speciali care iubesc rock-ul şi jazz-ul asigură distracţia până a doua zi celor prezenţi aici.

Alte oferte

În plus faţă de muzica live fredonată cu prietenii, CokeLive Peninsula oferă alternative numeroase pentru petrecerea timpului liber. Sâmbătă în cortul “Muuuvi tent” sunt programate o selecţie din cele mai bune scurtmetraje, între 16.00 şi 19.00, iar de la ora 20.00 la ora 22.00 într-un colaj intitulat cinemix, participanţii vor asista la o lecţie de biologie pentru avansaţi.

Nu trebuie să muriţi de sete, pentru că de la ora 15.00 la miezul nopţii este deschis Coca Cola Ice Bar, de unde veţi putea observa agitaţia, uitând de caniculă. Veţi sta la aer condiţionat, între 20 şi 22 grade Celsius, veţi asculta muzică într-un fotoliu şi un barman va pregăti cocktailuri cu Coca Cola rece.

Şi olimpiada sportivă continuă, între orele 10 şi 18 fiind programate concursuri de fotbal, skander, limbo sau badminton. Aşadar, distracţia continuă şi sâmbătă pe malul Mureşului.

 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite