Profesorul de sport şi directorul şcolii din Ceuaşu vor fi sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul de educaţie fizică, Vajda Lorand, şi directorul Şcolii Generale din Ceuaşu de Câmpie, Gheorghe Conţiu, vor fi sancţionaţi pentru că au săpat o groapă în curtea şcolii în care, luni seara, un copil de nici 3 ani şi-a pierdut viaţa. Până vineri, o comisie de anchetă va stabili măsurile ce vor fi luate împotriva celor doi, citează Televiziunea Târgu-Mureş.

Inspectorul şcolar general a discutat cu cele două cadre didactice, aflând motivul pentru care a fost săpată groapa.

Mai citeşte şi:
Târgu-Mureş: Copil de 2 ani, înecat într-o groapa din curtea şcolii

„Au scos niste pamant cu scopul de a indrepta terenul de fotbal avand in vedere faptul ca la sfarsit de an intre unitatile de invatamant de pe raza comunei aveau competitii sportive, fotbal, si terenul avea denivelari, si au pus niste copii  de-au sapat", a declarat Dumitru Matei, inspector şcolar general IŞJ Mureş. 


În urma anchetei, atât profesorul cât şi directorul unităţii de învăţământ vor fi sancţionaţi.  „Profesorul va fi sanctionat in conformitate cu statutul personalului didactic in urma concluziilor comisiei de disciplina, iar directotul va suporta si dansul consecintele, acolo, dupa ce incheiem cazul cu profesorul, cazul directorului ne apartine", a mai spus Matei.  Chiar dacă groapa a fost astupată imediat după ce s-a întâmplat nenorocirea, familia copilului decedat se pregăteşte acum de înmormântare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite