Târgu-Mureş: Prinşi făcând sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Prinşi făcând sex
Târgu-Mureş: Prinşi făcând sex

Un tânăr din judeţul Sibiu, care apelase la serviciile unei prostituate, a fost prins în flagrant de un poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. Prostituata s-a ales cu dosar penal.

Aseară în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş au derulat o acţiune de prevenire şi combatere a infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism. În cursul derulării acesteia au observat un autoturism staţionat pe un drum lateral, care pătrundea în pădurea din zona Căii Sighişoarei, loc frecventat des de către prostituate. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au surprins doi tineri care întreţineau relaţii sexuale.

"A fost identificat bărbatul – un tânăr de 26 ani din judeţul Sibiu - care apelase la serviciile unei tinere de 21 ani domiciliată în comuna Găleşti, judeţul Mureş - cunoscută ca practicând prostituţia.Fiind întrebaţi în legătură cu prezenţa lor în acel loc, aceştia au declarat faptul că au întreţinut relaţii sexuale, fata recunoscând că a primit contra respectivei partide, o sumă de bani", a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite