UPDATE Egal în primul meci oficial al lui Selymes pe banca FCM-ului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Radu Roşca
Foto: Radu Roşca

FCM-ul a încheiat la egalitate, scor 1-1 meciul disputat în deplasare contra celor de la Sportul Studenţesc Bucureşti. Pentru mureşeni a deschis scorul Bumba, în minutul 3. Acesta a fost primul meci al lui Tibor Selymes la cârma FCM-ului.

UPDATE 18.15: Până să intre cu adevărat în joc, "studenţii" s-au văzut conduşi din minutul 3, Bumba trimiţînd şutul care l-a învins pe Popescu de la marginea careului.

După pauză, Sportul s-a năpustit în atac şi tandemul Curelea-Ferfelea a ratat cele mai mari ocazii de a egala. Acelaşi Curelea şi-a spălat păcatele în minutul 67, atunci cînd lovitura sa de cap a intrat în poarta apărată de Balauru.

Iată şi formaţiile:

Sportul: A. Popescu - Beţa, D. Lung, Patriche, Maxim - Ghinga, A. Lungu - V. Lazăr, Ferfelea, Tîrnăcop - Curelea
Rezerve: Stamoilă, Truţă, Nistor, Raţiu, Farmache, Dobre, Cheţan
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

FCM Tg. Mureş: Balauru- Vagner, Iencsi, D. Matei, Szilagyi - Bumba, Pădureţu, Ilyes, Fl. Dan - Subotici, Cavalli
Rezerve: Albuţ, Gugu, E. Nicu, Buş, Didi, Bungărdean, Ruiz
Antrenor: Tibor Selymeş

Tibor Selymes va debuta în această după-masă la FCM într-un meci oficial. După ce primul meci cu el pe bancă, pe teren propriu în amicalul cu Voinţa Sibiu, s-a încheiat cu o înfrângere, scor 0-1, mureşenii speră să obţină puncte în deplasarea din Regie.

"Cunosc lotul, are jucători valoroşi, dar au nevoie de jocuri împreună şi în momentul de faţă avem de lucru şi pentru îmbunătăţirea atmosferei. Sunt convins că, dacă lotul va fi valid nu vom avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării", a declarat noul tehnician al mureşenilor, după meciul cu Voinţa

Meciul cu Sportul Studenţesc va avea loc de la ora 15.00. Antrenorul mureşenilor nu se va putea baza la acest meci pe mai mulţi jucători, Victoraş Astafei fiind unul dintre ei. Acesta a suferit o pareză pe partea dreaptă a feţei, fotbalistul lui FCM Târgu Mureş a început să îşi revină, însă trebuie să stea în casă pentru a evita eventualele complicaţii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite