Primul Târg Handmade din oraş, găzduit de J'ai Bistrot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căutaţi produse unicat, create manual şi care să vă completeze stilul vestimentar sau chiar locuinţa? Localul J'ai Bistrot, de pe strada Mărăşeşti numărul 6 (între benzinăria Petrom şi „Palatul Telefoanelor”), va găzdui primul târg de produse handmade organizat vreodată în Târgu-Mureş.

În perioada 5-7 august, mureşenii sunt aşteptaţi să admire sau chiar să cumpere produse de tot felul, create cu talentul şi iscusinţa unor meşteşugari cu pelerină de artişti. Manifestarea va fi una cu totul şi cu totul atipică, deoarece nu încurajează comerţul, ci oferă posibilitatea de afirmare în rândul localnicilor a creatorilor de produse de artizanat. „Ne propunem să încurajăm originalitatea, astfel că ideea unui Târg Handmade a venit ca o consecinţă normală a acestui deziderat. Aşteptăm cât mai multă lume la eveniment, atât simpli vizitatori, cât şi creatori de produse de artizanat”, ne-a declarat Corina Gliga, organizatoare a Târgului Handmade.

În curtea de la J’ai Bistrot vor fi expuse bijuterii, haine, jucării sau obiecte de decor, toate unicat şi realizate de mână. Ca o completare a evenimentului,  sâmbătă seară de la ora 21.00 va avea loc un concert live susţinut de Oigăn şi Andraş (membri ai formaţiei Kumm), intitulat „Songs for Drella”, o biografie muzicală a lui Andy Warhol, realizată de Lou Reed şi John Cale.

Accesul publicului va fi gratuit pe toată durata Târgului Handmade, iar organizatorii se aşteaptă la o afluenţă serioasă de vizitatori. În plus, în cazul în care veţi fi „loviţi” de temperaturile ridicate, anunţate de meteorologi pentru sfârşitul lui iulie, vă veţi putea răcori cu o limonadă sau o bere rece servită fie la barul localului mureşean, fie în hamac.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite