Primarul Dorin Florea vrea şedinţă de Guvern la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că intenţionează să-l invite la Târgu-Mureş pe premierul Emil Boc şi pe alţi membrii ai Guvernului pentru a le prezenta proiectului drumului de legătură prin pădurea de pe Platoul Corneşti. Edilul susţine că Ministerul Mediului blochează acest proiect.

Primarul Dorin Florea s-a supărat după ce a aflat că judeţul Braşov a primit aprobarea pentru defrişarea a şapte hectare de pădure pentru realizarea unei piste, urmând să împădurească  mai apoidoar un hectar, pe când proiectul Târgu-Mureşului, ce prevede defrişarea a şapte hectare de pădure şi împădurirea altor 37 este blocat.

Dorin Florea a precizat că vrea să-i prezinte premierului situaţia existentă în Târgu-Mureş. "Voi cere de urgenţă premierului abordarea, mă ofer să pregătesc la Târgu-Mureş o şedinţă de Guvern, să pun în practică să se vadă unde este cea mai mare rezistenţă la descentralizare. Sunt ONG-uri făcute la comanda politică pentru blocări şi diferite strategii care urmează.I-am spus premierului acest lucru acum două săptămâni. Să vina premierul şi Gvernul să arăt unde este blocaj şi o centralizare aproape de nedescris la Ministerul Mediului şi Pădurilor", a declarat primarul Dorin Florea.

Proiectul primăriei Târgu-Mureş prevedea realizarea unui drum de legătură între cartierul Tudor Vladimirescu şi zona clinicilor, care ar urma să fluidizeze traficul în zonă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite