Târgu-Mureş: Fără măşti împotriva gripei în Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Fără măşti împotriva gripei în Primărie
Târgu-Mureş: Fără măşti împotriva gripei în Primărie

Primarul municipiului dr. Dorin Florea a precizat că funcţionarii Primăriei Târgu-Mureş nu vor purta măşti antigripale în timpul programului. Acesta a mai precizat că dacă angajaţii municipalităţii nu se simt bine sunt rugaţi să stea acasă.

Primarul a precizat că apariţia virusului A/H1N1 la nivelul ţării a generat valuri de isterie, dar situaţia trebuie analizată cu calm. "Valul de prostie generează la rândul său valuri de isterie. Omenirea suportă valuri de viroze, singurul lucru ce trebuie să facă omul este să fie calm, relaxat şi atent la măsurile obişnuite igieno-dietetice", a spus Florea.

Primarul i-a sfătuit pe mureşeni să consume alimente bogate în vitamine, fructe proaspete şi să bea multe lichide. În ceea ce priveşte funcţionarii publici din cadrul Primăriei, aceştia sunt rugaţi să stea acasă la cel mai mic semn de îmbolnăvire.
"La Primăria Târgu-Mureş îi rog pe funcţionarii care dau semne de răceală să stea acasă(...).La Primăria Târgu-Mureş nu se dau măşti. În rest, avem treabă, trebuie să ne alegem preşedintele", a mai spus primarul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite