Preţul gigacaloriei rămâne același pentru mureșenii branşaţi la sistemul centralizat de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prețul gigacaloriei rămâne neschimbat
Prețul gigacaloriei rămâne neschimbat

Consilierii locali au votat în ședința de Consiliu de vineri, ca preţul de producere, distribuţie şi furnizare a energiei termice furnizate în sistem centralizat în Târgu–Mureş să fie de 391,29lei/gigacalorie.

Din această sumă, preţul facturat către populaţia orașului, branșată la sistemul centralizat de încălzire, se menţine la valoarea de 231 lei/gigacalorie. De asemenea, consilierii locali târgumureșeni, au aprobat în ședința din 12 octombrie suma de 163,29 lei/gigacalorie cu titlu de subvenţie, pentru acoperirea diferenţei dintre preţul de producere, distribuţie şi furnizare şi preţul local de facturare către populaţie.

Mă bucur că am reuşit să păstrăm nemodificat preţul gigacaloriei pentru apartamentele rămase la sistemul centralizat de încălzire. Am propus această măsură consilierilor locali, cu gândul că majoritatea celor care nu s-au debranşat până acum sunt persoane cu venituri reduse, care aproape sigur nu ar fi reuşit să achite facturi mai încărcate”, a precizat consilierul primarului, Claudiu Maior, la încheierea şedinţei de Consiliu Local.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite