Pregătiți sacii! Începe curățenia de toamnă la Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului organizează și în acest an campania de “Curăţenie generală de toamnă”. Începând de mâine, toate străzile din oraş vor fi curăţate de autorităţile locale, cu sprijinul cetățenilor.

Locuitorii străzilor care urmează să fie vizitate de maşinile societăţii de salubrizare trebuie să cureţe imobilele, căile de acces, spaţiile din subsolul clădirilor respective şi terenurile şi să depună deşeurile provenite din operaţiunile respective la marginea trotuarelor în saci menajeri.

Primele străzi pe care vor fi reluate încercările de refacere a renumelui de „Oraş al florilor” atribuit în trecut Târgu-Mureşului, sunt Nordului, Prahovei, Dumbravei, Homorodului, Fragilor, Liliacului, Tolstoi, 22 Dec. 1989, Făget, C.R.Vivu, Secuilor Martiri, Tâmplarilor, Luceafărului, Păcii și Nufărului.

În cadrul campaniei se vor transporta deşeurile rezultate în urma curăţeniei efectuate de către cetăţenii municipiului în gospodăriile individuale şi la asociaţii de proprietari.

Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin, excepţie făcând tăierile şi corecţiile de arbori, arbuşti și gard viu şi să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor, cu o zi înainte de programul comunicat. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă”, se arată într-o înștiințare transmisă de Biroul de Presă al Primăriei Târgu-Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite