Pompierul acuzat de viol rămâne în arestul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins recursul pompierului foto arhivă
Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins recursul pompierului foto arhivă

Curtea de Apel Târgu-Mureş a respins recursul înaintat de pompierul-pedofil, astfel că acesta va rămâne în continuare în arestul preventiv al Poliţiei mureşene.

În data de 6 septembrie, Alexandru O., în vârstă de 46 de ani, subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” din Târgu-Mureş, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile, după ce a fost acuzat de tentativă de viol, în ciuda faptului că procurorii au propus iniţial ca suspectul să fie reţinut timp de 29 de zile.

Cazul a şocat opinia publică


Conform mărturiilor, pompierul ar fi încercat la finele lunii august să întreţină relaţii sexuale cu o fetiţă în vârstă de numai 8 ani, care locuia în vecinătate. După cele întâmplate, în prezenţa psihologilor, fetiţa a mărturisit tot ce i s-a întâmplat.

Se pare că bărbatul a văzut-o pe fată în faţa blocului, a prins-o de încheietura mâinii şi a tras-o în scară, iar mai apoi în apartamentul în care atunci era singur. „Nenea mi-a ridicat bluza, m-a sărutat pe burtică şi a încercat să îmi bage limba în gură. Mi-a luat mâna şi a dus-o la penis“, a mărturisit fata. În aceste condiţii, Curtea de Apel Târgu-Mureş a considerat că recursul pompierului este nefondat, astfel că acesta va rămâne în arest.

De asemenea, conducerea ISU Horea a decis ca subofiţerul în cauză să fie suspendat din funcţie pe toată perioada în care acesta se va afla în stare de arest preventiv. Alte măsuri urmează să fie luate de către ISU odată ce ancheta va fi încheiată. Bărbatul era angajat la ISU „Horea” încă din 1995, neavând niciodată probleme la locul de muncă sau orice alt fel de acte de indisciplină. El riscă în prezent o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite