Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările, la Reghin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii mureşeni au stins incendiul
Pompierii mureşeni au stins incendiul

Pompierii mureşeni au fost chemaţi aseară, în jurul miezului nopţii, pentru stingerea unui incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului situat pe strada Cărpiniş, din Reghin.

Garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri din Reghin s-a deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă S.M.U.R.D., în momentul sosirii constatându-se că incendiul se manifesta violent la întreg atelierul (construit pe două nivele) şi la acoperişul unei case de locuit care avea un perete comun cu atelierul, existând pericolul să se extindă la o a doua casă aflată în apropiere.

Imediat, echipajele prezente la faţa locului au luat măsuri pentru localizarea incendiului, fiind solicitate în sprijin alte două autospeciale de la Detaşamentul de pompieri din Reghin. De asemenea, de la Detaşamentul de pompieri din Târgu-Mureş au plecat spre locul incendiului două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Deda a fost solicitată încă o autospecială.

Incendiul a fost stins la ora 4.10. Au ars acoperişul atelierului pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, planşeul, cherestea, mobilier şi aproximativ zece mc lemn de foc. La casa de locuit au ars acoperişul pe o suprafaţă de 150 mp şi pereţi interiori ai bucătăriei, placaţi cu lambriuri din lemn. De asemenea, la a doua casă s-au degradat plăcile ondulate de pe acoperiş.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile. În urma evenimentului nu au fost victime.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite