Pompierii mureșeni marchează astăzi ”Ziua Informării Preventive”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş organizează astăzi o serie de activităţi cu scopul de a informa cetăţenii cu privire la măsurile de prevenire şi modul de comportare în situaţii de urgenţă.

Ziua de 13 Noiembrie 2012 a fost declarată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă drept „Ziua Informării Preventive” în România. Începând cu anul 2011, IGSU a identificat această oportunitate de diseminare a informaţiilor cu caracter preventiv prin organizarea acestui eveniment.

Astfel, începând cu ora 13.30, reprezentanţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” şi ai E-On Gaz vor susţine o lecţie de informare preventivă la Gimnaziul Mihai Viteazul din Târgu-Mureş, urmată de un exerciţiu de evacuare.

Tot azi, cei care doresc vor putea vizita subunităţile de pompieri din judeţ, unde le vor fi prezentate autospecialele şi echipamentele din dotare dar şi exerciţii demonstrative.

Începând cu ora 15.00, în Centrul comercial de pe strada Gheorghe Doja, reprezentanţi ai Inspectoratului vor distribui cetăţenilor pliante cu măsuri de prevenire a situaţiilor de urgenţă. Această activitate se va desfăşura şi în localităţile unde funcţionează subunităţi de pompieri.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite