Târgu Mureş: Avalanşă de preţuri promoţionale la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Avalanşă de preţuri promoţionale la Sala Polivalentă
Târgu Mureş: Avalanşă de preţuri promoţionale la Sala Polivalentă

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Expotextil”, aflat la a 4-a ediţie în municipiu, şi-a deschis astăzi la orele 12.00 porţile pentru vizitatori şi vine cu o gamă largă de produse şi preţuri

Aproximativ 15.000 de mureşeni sunt aşteptaţi de către organizatori să viziteze standurile celor 50 de firme de la la Sala Polivalentă. Marea majoritate a produselor provin de la producători autohtoni, însă pot fi de găsit la Sala Polivalentă şi produse cu provenienţă de import, oferite spre vânzare la prima mână. 

Vor fi astfel de găsit atât mărfuri româneşti cât şi mărfuri aduse din Italia sau Turcia. Mureşenii vor putea achiziţiona îmbrăcăminte confecţionată din textile, blănuri şi piele, încălţăminte precum şi alte obiecte de marochinărie, la standarde calitative înalte, după cum o susţin organizatorii.

„Sunt produse competitive, la preţuri foarte bune, care pot rivaliza calitativ cu cele mai cunoscute branduri din lume. Avem spre exemplu articole sportive de damă sau costume bărbăteşti care nu se diferenţiază de cele ale firmelor de renume decât prin preţ”, ne-a spus Ciprian Stratan, organizator.

Precauţii
Pentru a nu întâmpina probleme, organizatorii au gândit mai multe strategii în avantajul cumpărătorilor, astfel că preţurile nu vor fi fixe ci negociabile, iar taxa de vizitare a fost înlăturată. „Am avut în vedere şi acest factor al crizei economice, astfel că am renunţat la taxa de vizitare a târgului. În plus, preţurile vor putea fi negociate direct cu producătorul”, a adăugat organizatorul târgului „Expotextil”.

Promoţii
Oferta este promoţională atât din punct de vedere al anotimpurilor, aflându-se în standuri atât produse de toamnă şi de iarnă, cât şi din cel al preţurilor, care, susţin organizatorii, sunt adaptate la condiţiile de criză. „Nu vrea nimeni să se îmbogăţească în aceste vremuri, ci doar vrem să ne menţinem pe piaţă şi să oferim produse bune. Astfel că preţurile vor fi special adaptate la această perioadă”, a încheiat Ciprian Stratan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite