Polițiștii i-au vânat în weekend pe mureșenii băuți la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au aplicat 47 de contravenții într-o singură noapte
Polițiștii au aplicat 47 de contravenții într-o singură noapte

În acest sfârșit de săptămână a avut loc la nivel european ”Noaptea fără alcool”, o acţiune la care au luat parte peste 16 ţări, printre care, pentru a V-a oară consecutiv, a fost inclusă şi România.

Evident polițiștii mureșeni au fost prezenți la datorie în noaptea de 20 pe 21 octombrie, efectuând acţiuni de control menite a preveni accidentele de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către tinerii şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în decurs de câteva ore au fost aplicate 47 de contravenţii din care trei pentru alcool, fiind constatate 11 infracţiuni din care opt pentru alcool  şi au fost reţinute 13 permise de conducere din care 12 pentru consum de alcool la volan.

În primele nouă luni ale acestui an, pe raza judeţului Mureş s-au produs 117 accidente rutiere grave, înregistrându-se o scădere cu 4,09%  faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În urma acestor accidente, 39 de persoane şi-au pierdut viaţa, alte 101 fiind rănite grav.


Din totalul de 117 accidente rutiere grave, șase au avut drept cauză generatoare conducerea sub influenţa alcoolului, în urma acestora trei persoane pierzându-şi viaţa, alte cinci fiind rănite grav. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite