Poliţiştii mureşeni au tras după doi hoţi de combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În urma unei acţiuni întreprinse de poliţiştii mureşeni au fost reţinute două persoane suspecte de furt de motorină din rezervorul unui camion cu numere de Prahova, staţionat într-o parcare.

Poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane suspecte au coborât dintr-un autoturism şi încercau să sustragă motorină din rezervorul unui camion parcat la ieşirea din localitatea Ogra spre Iernut.

Luptătorii SIR au somat persoanele respective să se oprească, două dintre acestea au fugit pe un câmp înspre localitatea Dileu, iar a treia persoană a fugit cu autoturismul înspre Iernut. Doi dintre fugari au fost identificaţi la marginea localităţii Cipău. Deoarece nici de această dată suspecţii nu s-au supus somației legale, au fost trase focuri de armă în plan vertical, reușindu-se imobilizarea celor doi borbaţi de 24, respectiv 39 de ani.

Pe numele primului suspect exista un Mandat de Executare a Pedepsei emis de Judecătoria Târgu-Mureş, acesta fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru furt calificat în formă continuată. Cei doi au fost reţinuţi, continuându-se cercetările pentru identificarea şi celui de-al treilea suspect, precum şi a autovehiculului folosit la săvârşirea infracţiunii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite