Polițiștii au prins tâlharul, dar nu mai dau de victimă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlharul a fost prins, însă victima e de negăsit
Tâlharul a fost prins, însă victima e de negăsit

Polițiștii mureșeni se confruntă cu o situație mai puțin obișnuită. Ieri dimineață, ei au fost solicitați în cartierul Dâmbu Pietros, unde un trecător a observat cum un individ necunoscut a smuls un lănţişor de la gâtul unei femei, după care a fugit.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş au reuşit, după aproximativ o oră de la semnalarea incidentului, să identifice suspectul în zona centrală a orașului, pe baza semnalmentelor furnizate de către martori.

Suspectul este un tânăr de 19 ani, din Târgu-Mureş, asupra căruia s-a şi găsit lănţişorul smuls de la gâtul femeii, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.


Deşi poliţiştii au reuşit să identifice şi să reţină suspectul, până la această oră, la Poliţie nu s-a prezentat nici o femeie care să fi reclamat faptul că a fost tâlhărită. În aceste condiții, Poliția face un apel pentru ca victima tâlhăriei să se prezinte la Poliţie pentru a putea fi construit probatoriul în cazul acesta şi pentru ca agresorul să poată să primească pedeapsa pe care o merită.      

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite