Polițiștii au confiscat două căruțe pline cu porumb furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porumbul furat a fost recuperat în totalitate
Porumbul furat a fost recuperat în totalitate

A început sezonul furturilor agricole, în special de pe câmpuri, în județul Mureș. Ieri, polițiștii din localitatea Sângeorgiu de Mureș au reușit să rețină autorii unui furt de porumb, de pe un câmp aflat în proprietatea unei societăți comerciale din localitate.

Ca urmare a unei acțiuni pe linia prevenirii furturilor de pe câmpurile agricole din localitate, polițiștii au surprins în flagrant doi bărbați, S. Marton, de 39 ani și G. Lajos, de 32 ani, ambii din localitatea Sângeorgiu de Mureș, care sustrăgeau porumb dintr-o recoltă aparținând unei societăţi comerciale, folosindu-se de două căruţe.

Cei doi au fost imediat prinși, pe numele făptuitorilor fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul, însemnând recolta de porumb în cantitate de 300 de kilograme, fiind restituită proprietarului. În cauză au fost confiscate cele două căruțe și două hamuri folosite de cei doi bărbați pentru comiterea furtului. Soarta celor doi hoți de porumb va fi stabilită de instanța de judecată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite