Polițist mureșean găsit împușcat în mașina de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce cu puține clipe în urmă provocase un accident rutier, în urma căruia ieșise violent de pe partea carosabilă, un polițist din localitatea mureșeană Miheșu de Câmpie a fost găsit împușcat în propria mașină.

Agentul, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit de localnici împușcat în zona obrazului drept, după ce a derapat de pe partea carosabilă, într-o curbă, și a intrat într-un gard viu aflat pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în localitatea mureșeană Șăulia de Câmpie, iar după primele informații, agentul se întorcea la sediul poliției din Miheșu. "În curbă a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un gard. Există doi martori care spun că poliţistul a încercat să redreseze maşina", a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Încă nu au fost stabilite cauzele și nici circumstanțele care au dus la producerea evenimentului. Există ipoteza unui accident, pistolul descărcându-se din greșeală, în urma impactului. Totuși, nu e anulată nici ipoteza unei tentative de suicid.

Agentul de poliție a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean, unde i se acordă îngrijiri medicale. În prezent, starea polițistului este stabilă, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Polițistul lucrează în Poliție din 1991 și are trei copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite