Polițist mort la Șăulia în condiții misterioase. Iată filmul complet al evenimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie învăluită în mister a tulburat ieri liniștea locuitorilor din Șăulia de Câmpie. Un polițist a decedat după ce a fost găsit împușcat în mașina de serviciu, la câteva clipe după ce derapase într-o curbă periculoasă și păsărise carosabilul.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă din cadrul I.P.J. Mureş condusă de către şeful inspectoratului şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. Aceasta fiind procedura normală în cazul unui accident în care este implicat un agent de Poliție.

”Din investigaţiile efectuate s-a rezultat faptul că poliţistul implicat în accident se afla în timpul serviciului şi se întorcea dintr-un sat al comunei, unde a desfăşurat activităţi de citare a unor persoane. Aflându-se la volanul autospecialei, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă uşoară, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers părăsind partea carosabilă, intrând într-un copac”, spune Livia Popa, purtătoarea de cuvânt a IPJ Mureș.

Imediat după producerea evenimentului la faţa locului au sosit două persoane care intenţionau să-i acorde sprijin polițiștului, moment în care au auzit un zgomot puternic. Apropiindu-se, aceștia au constatat faptul că poliţistul prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului și au anunţat imediat Dispeceratul 112, un elicopter SMURD transportându-l de urgenţă pe agentul de poliție la Târgu-Mureş, fiind diagnosticat cu plagă împuşcată, câteva ore mai târziu fiind declarat decesul acestuia, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Poliţistul în vârstă de 45 ani a fost încadrat în M.A.I. în 1991, iar în prezent ocupa funcţia de ajutor şef post la Postul de Poliţie Miheşu de Câmpie, aparţinând de Secţia de Poliţie Rurală Zau de Câmpie. Agentul era căsătorit şi avea trei copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite