Polițistul mureșean împușcat în cap a decedat pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda eforturilor depuse de medici, polițistul din Miheșu de Câmpie împușcat în cap în urmă cu câteva ore a decedat.

Acesta a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Mureș, fiind transportat cu un elicopter SMURD, iar medicii nu au putut să îi salveze viața.

Polițistul în vârstă de 45 de ani a fost găsit împușcat în zona capului în mașina de serviciu, după ce în urmă cu câteva momente provocase un accident rutier. Accidentul a avut loc în localitatea mureșeană Șăulia de Câmpie, iar după primele informații, agentul se întorcea la sediul poliției din Miheșu. "În curbă a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un gard. Există doi martori care spun că poliţistul a încercat să redreseze maşina", a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Polițiștii au inițiat o anchetă, întrucât încă nu se cunosc cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei. Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, nu a fost exclusă varianta suicidului, deoarece e posibil ca agentul de poliție să fi avut remușcări din cauza accidentului pe care tocmai îl provocase. Totuși, e foarte probabil ca moartea polițistului să fi fost accidentală, iar pistolul din dotare să se fi descărcat în urma accidentului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite