Plin de beţivi la volan pe străzile mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au efectuat o serie de controale la sfârşitul săptămânii pentru a-i prinde pe cei care au început să petreacă încă înainte de a ajunge la cabanele rezervate de 1 Mai. Şi au găsit destui beţivi.


Vineri, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 31 ani pe strada Viile Dealul Mic, din Târgu-Mureş. La testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la UPU SMURD, unde i s-au recoltat probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  având o  alcoolemie peste limita legală.

Sâmbătă, la ora 13.30, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliţia municipiului Reghin, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier, au oprit pe Bulevardul Libertăţii din municipiu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Reghin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie alcoolică în aer expirat de 0,97 mg/l alcool pur în volumul de aer expirat, fiind condus la Spitalul municipal Reghin, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Sâmbătă seara, în jurul orelor 20.55, o patrulă de siguranţă de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş, a oprit pentru control pe strada Rodniciei, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 63 ani, din Tg.Mureş.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care  a fost condus la U.P.U. S.M.U.R.D. unde s-au recoltat probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  având o  alcoolemie peste limita legală.

Tot sâmbătă seara, dar la ora 20.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia municipiului Reghin, în timp ce executau serviciul de patrulare şi supraveghere rutieră pe DE 578, pe raza comunei Brâncoveneşti au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 30 ani din comuna Brâncoveneşti, judeţul Mureş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Reghin, pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o alcoolemie  peste limita legală.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 1.40, poliţişti din cadrul Biroului  Rutier de la Poliţia municipiului Reghin, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe DN 15-E578, în  localitatea  Gălăoaia, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din Târgu-Mureş. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,65 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Reghin, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite