Pleacă Sabău la CFR Cluj?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există zvonuri conform cărora Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la FCM Târgu-Mureş, aş putea ajunge la CFR Cluj în pauza de iarnă, urmând să-l înlocuiască astfel pe demisul Sorin Cârţu.

Sabău ştie că e dorit la CFR, dar evită să dea un răspuns, pentru a nu pierde încrederea mureşenilor, pe care îi antrenează acum. Aşa că, momentan, afirmă că îşi doreşte minimum patru puncte din meciurile cu Braşov şi Vaslui pentru o iarnă liniştită.

Sabău la CFR e subiectul care a inflamat vestiarul de la Târgu Mureş. Jucătorii nou-promovatei s-au iritat când au aflat că "Moţul" i-ar putea lăsa la iarnă, mai ales că sunt impresionaţi de antrenor şi cred că zestrea de 19 puncte e realizată în mare măsură datorită muncii sale. Şi Sabău a aflat că fotbaliştii săi sunt confuzi şi a parat ieri elegant întrebările legate de viitorul său. "Gândul îmi este la Târgu Mureş. Nu am fost contactat de nimeni de la CFR până acum, au fost simple speculaţii. Eu îmi fac deja politica pentru retur legată de FCM!", a declarat ieri Sabău.

Minteuan: "Aş fi onorat să lucrez cu Sabău"

"Moţul" vrea cu tot dinadinsul să scoată cel puţin patru puncte din partidele rămase până la iarnă, Braşov (d) şi Vaslui (a), aşa că transmite momentan mesaje de stabilitate. Aceeaşi strategie au abordat-o şi oficialii ardelenilor, care nu vor să perturbe încă munca tehnicianului şi au decis că îl vor contacta abia pe 13 decembrie, în prima zi liberă după finalul primei părţi de sezon. Atunci, "Moţul" ar putea negocia liber şi fără niciun fel de presiune potenţiala mutare de la Târgu Mureş la CFR. Actualul principal în Gruia, Minteuan, nu e speriat de varianta colaborării cu Sabău. "Nu am avut probleme cu cei dinaintea mea, nu voi avea nici pe viitor. Ba, dimpotrivă, aş fi onorat să lucrez cu un antrenor atât de priceput", a dezvăluit ieri Minteuan.

Dacă Sabău vrea să plece, nu îl ţinem cu forţa. Totuşi, cred că are caracter, nu e genul de om să pună trei cărămizi şi să plece
Ioan Man, preşedinte CA FCM Târgu Mureş

Sponsorii îl vor pe Sabău antrenor la CFR din această iarnă
Sorin Cîrţu, ex-antrenor CFR Cluj

Detalii, aici.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite