Târgu Mureş: Pilotul avionului prăbuşit marţi a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Pilotul avionului prăbuşit marţi a decedat
Târgu Mureş: Pilotul avionului prăbuşit marţi a decedat

Pilotul avionului de agrement de mici dimensiuni care s-a prăbuşit marţi seară, la scurt timp după ce a încercat să decoleze de pe aeroclubul din Târgu-Mureş, a încetat din viaţă, în cursul nopţii, în urma unui stop cardio-respirator.

ÎTeodor Pantea , 54 de ani, din Târgu Mureş, proprietar al unui avion particular, se afla internat la Spitalul Judeţean cu răni grave, în special la coloana vertebrală.  Medicii afirmaseră iniţial că acesta ar fi putut rămâne paralizat .

"A suferit multiple fracturi la nivel de masiv facial, practic toată partea osoasă a feţei. Din păcate, are şi o fractură de coloană vertebrală, existând riscul să rămână paralizat. Bineînţeles, se poate opera, în funcţie de hotărârea neurochirurgilor", a afirma miercuri coordonatorul SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu.

Un avion de agrement s-a prăbuşit marţi seara în apropierea Aeroclubului Târgu Mureş în timp ce încerca să decoleze. În momentul intervenţiei echipajelor de salvare, bărbatul atârna în centura de siguranţă, în interiorul avionului, a cărui carlingă s-a rupt în două.

Pilotul avea licenţă de zbor şi cumpărase avionul de o jumătate de an.

Potrivit comandantului Aeroclubului Târgu Mureş, Aurel Florin Pop, avionul de agrement a avut probleme la motor. "Avionul a căzut din cauza opririi motorului”, a spus Pop.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite