Pilotul Tapio Laukkanen participă la Raliul Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul finlandez Tapio Laukkanen va lua startul în Raliul Târgu Mureş, în calitate de invitat special al Primariei municipiului. Alături de copilotul său Harri Kaapro, cei doi vor forma echipajul Târgu-Mureşului în această etapă a Campionatului de Raliuri.

Pilotul finlandez va pilota un Subaru Impreza TMR10, fiind, potrivit organizatorilor, principalul favorit la această etapă a raliului. "Dacă în etapa de anul trecut, Târgu-Mureşul nu avea nici un participant, acum sunt sigură că va avea un câştigător în persoana lui Tapio", a spus Mihai Leu, organizatorul evenimentului.

"Nu mai concurez foarte mult, acum mă concentrez pe activitatea de pregătire a altor piloţi, dar sper să promovez cu succes acest raliu. E o onoare pentru mine să fiu aici şi să reprezint Târgu-Mureşul", a precizat Tapio Laukkanen.

Laukkanen, fost campion absolut al Marii Britanii în 1999 şi al Finlandei, la două roţi motrice, în 1996, nu se afla pentru prima oara în ţara noastră, el câştigând în 2008 Raliul Iaşului, tot cu un Subaru Impreza.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite