Piața de vechituri va fi închisă duminică pentru a face loc Expoziției Chinologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziția va avea loc în perioada 29–30 septembrie, pe strada Insulei
Expoziția va avea loc în perioada 29–30 septembrie, pe strada Insulei

Mureșenii vor putea participa la cea mai mare expoziție chinologică a anului, eveniment ce va avea loc în perioada 29–30 septembrie, pe strada Insulei.

În aceste condiții, piața de vechituri de pe strada Insulei va fi închisă în data de 30 septembrie, pentru a permite organizarea și desfășurarea Expoziției Chinologice Internaționale în acea zonă. În mod normal, expoziția ar fi avut loc în Cetatea Medievală, dar lucrările de reabilitare din zonă au împiedicat dezideratul organizatorilor în acest sens.

Față de acest demers, cu consecința închiderii, respectiv lipsei activității comerciale specifice pieței, rugăm atât comercianții cât și cumpărătorii să manifeste bună înțelegere și cooperare, lansând totodată invitația de a participa la evenimentul cu valoare de brand pentru România organizat de Federația Chinologică Internațională în orașul nostru”, se arată îântr-un comunicat emis de Primăria Târgu-Mureș.

Expoziția Chinologică Internațională va aduce în fața publicului mureșean câini din cele mai importante rase din lume, aceștia urmând să fie notați de un juriu de specialitate. În plus, vizitatorii vor putea cumpăra câini de rasă ori să adopte câini fără stăpân.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite