Piața agro-alimentaro Dacia nu va fi desființată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piața de la Dacia nu va fi desființată
Piața de la Dacia nu va fi desființată

Zvonurile conform cărora piața agro-alimentară din zona Dacia a cartierului Tudor Vladimirescu ar urma să fie închisă, au fost dezmințite de conducerea Administrației Piețelor Mureș.

Având în vedere informațiile apărute în unele mass-media în decursul ultimelor zile cu privire la intenția de vânzare a Pieței Dacia, dorim să subliniem faptul că aceste zvonuri sunt nefondate și în mod categoric dezmințim existența vreunui demers cu privire la desființarea acestei piețe”, se arată într-un comunicat emis de Administrația Piețelor. Reprezentanții instituției afirmă că zvonurile referitoare la desființarea pieței au fost lansate cu scopul de manipulare a opinie publice.

Mai mult, instituția anunță că va demara în această toamnă lucrări de modernizare şi amenajare în piața Dacia, pentru a asigura utilizatorilor pieței dezvoltarea unui comerț civilizat desfășurat în condiții optime de funcționare. ”Față de acest aspect rugăm atât comercianții cât și cumpărătorii să manifeste bună înțelegere și cooperare”, se mai arată în comunicat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite