Piața Trandafirilor se transformă în piață de fructe. Reîncepe vitaminizarea de toamnă cu mere mureșene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Începe vitaminizarea populației cu mere de Mureș
Începe vitaminizarea populației cu mere de Mureș

Începând de azi, Piața Trandafirilor se transformă în piață de fructe, întrucât debutează cea de șaptea ediţie a campaniei „TOAMNA MĂRULUI MUREŞEAN”, eveniment organizat de către Primăria Târgu Mureş în parteneriat cu Administrația Piețelor, pentru promovarea produselor autohtone în scopul achiziţionării şi consumului lor.

Şi în acest an, această campanie de vitaminizare se va desfăşura în pieţele agroalimentare din municipiu şi în parcul situat în Piaţa Trandafirilor, atât timp cât condiţiile meteorologice o vor permite şi în masura în care vor exista resurse si disponibilitate din partea producătorilor pentru comercializarea merelor.

Producătorii locali de mere vor fi prezenți, așadar, în piețele din oraș cu cele mai bune produse ale livezilor deținute în proprietate. Nu vor lipsi, de exemplu, merele de la Batoș de pe tarabe, cunoscute în toată țara pentru gustul lor unic.

Invităm cetăţenii municipiului în locaţiile amintite, pentru a profita de fructele specifice sezonului de toamnă şi pentru a-și „încărca” organismul cu vitaminele necesare prevenirii îmbolnăvirilor şi menţinerii sănătăţii”, se arată într-un comunicat emis de biroul de presă al Primăriei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite